Kullerfilet 400 g

70,00 DKK

Kullerfilet, kuller skåret i fileter, renset for skind og ben. Frossen som enkeltstykker, hvilket gør det nemt at bruge det antal stykker, der skal bruges ved måltidet.

Kullerfileterne er pakket i poser á 400 g og leveres frosne.

Dette produkt kan kun købes som “Bland Selv Fisk

På lager

Beskrivelse

Kullerfilet på grill, opskrift på sidenKullerfilet – renset filet af kuller

Kullerfileter er som navnet siger fileter af “kuller”. Der er utallige anvendelsesmåder – her er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Finder du en opskrift på torsk, kan du altid bruge kuller i stedet. Dette er en rigtig god, næringsrig og velsmagende fisk, fin i kødet og hvid i farven, især når den er linefanget.
Kulleren er kendetegnet ved en mørk linje på siden og en mørk plet over brystfinnen og en lille skægtråd. Den er en bundfisk, i familie med torsk og trives bedst på dybder fra ca. 10-200 m. En kuller kan blive 20 år, op til 100 cm lang og veje op til 14 kg.

Anvendelsesmulighederne er utallige og her i firmaet forhandler vi både kullerloins, kullerfileter, paneret kuller samt fiskefrikadeller og knettir/store fiskeboller, der er lavet af kullerfars.

Se vores opskrifter med kuller her: https://nordfra.com/opskrifter/kuller

Sådan kommer dine kullerloins

Du modtager vores kullerloins, dybfrosne og rensede for skind og ben. Fileterne er ferskfrosne som enkeltstykker, hvilket gør det nemt for dig at tage det antal op, som du har brug for og dermed at undgå madspild. På denne måde har du altid nem, velsmagende og næringsrig mad i huset – også til finere retter, når du holder fest eller blot vil forkæle.

Portionens størrelse

Kullerfilet fås i æsker á 4,5 kg eller i mindre portioner, der kan købes hos vores forhandlere, ved bilen på torvedagene – og som regel har chaufføren også disse portioner med på turene rundt i landet.

Skånsom fangst, linefangst

Kulleren er linefanget ved Færøerne. Det betyder, at den er fanget på krog og ikke trawlfanget. I korte træk er historien denne:
De små fiskekuttere sejler ud tidligt om morgenen med langliner, hvor maddingen er sat på krogene med håndkraft.
Linerne er op imod en halv kilometer lange og har en krog for hver to meter. Efter nogle timer hiver fiskerne linerne ind igen og tager fiskene af krogene, én ad gangen.
Fangsten sejles til Leirvík, hvor den forarbejdes, lynfryses og pakkes. Vi kalder det friskfrossen fisk.
Derfor er den så frisk, når du lægger den på din tallerken. Og som en kunde sagde forleden: Jeg fatter ikke, hvordan den kan være lige så frisk, når den kommer op af fryseren som den fisk, vi selv fisker, når vi besøger øerne ude i Nordatlanten.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.