Paneret kuller 450 g

80,00 DKK

Paneret kuller.

Kullerfilet med panering, renset for skind og ben.

Leveres i pakker på frost á 400 g enkeltfrosne fileter.

Fileterne må ikke tø op før brug pga. paneringen!

Vi anbefaler, at du steger de frosne, panerede portioner i lige dele smør og olie i 6-8 min. på hver side. Indhold: kuller, rasp, raspmel (Batter) og vand.

Beskrivelse

Paneret kuller er et hit hos børnene

Paneret kuller

Paneret kuller uden skind og ben.

Paneret kuller er den mest anvendte fisk til den populære engelske ret Fish and chips, som også tæller blandt eftertragtede retter herhjemme. Den anvendes også til burgere, hvide kartofler, i pitabrød, til smørrebrød og salat. 

Tilberedes direkte fra frost 6-8 minutter i smør/olie på hver side på varm pande eller i friture. Tilsæt salt og peber efter behag.

Sådan kommer den panerede kuller

Når du modtager vores kullerfileter, er de dybfrosne, rige på næringsstoffer og smag.  Det, at fileterne er enkeltfrosne, gør det nemt for dig at tage det antal op, som du har brug for og tilberede dem direkte fra frost. På denne måde har du altid nem, velsmagende og næringsrig mad i huset – også når der kommer uventet besøg.

Fileterne er pakket i plastik inden i en æske efter fødevaremyndighedernes anvisninger.

Skånsom og bæredygtig fangst

Kulleren er linefanget ved Færøerne. Det betyder, at den er fanget på krog.

 

I korte træk er historien denne:

Fiskekutterne sejler ud tidligt om morgenen med langliner, hvor maddingen er sat på krogene med håndkraft.

Linerne er op imod en halv kilometer lange og har en krog for hver to meter. Efter nogle timer hiver fiskerne linerne ind igen og tager fiskene af krogene, én ad gangen.

Fangsten sejles til vores fabrik, NordfraLeirvík, hvor den forarbejdes, lynfryses og pakkes.

Derfor er den så frisk, når du lægger den på din tallerken.

Paneret kuller er en vare, som færinger kender og bruger meget, både privat og på øernes restauranter. 

Lidt om kuller

Kuller er en god fisk, fin i kødet og hvid i farven, især når den er linefanget. Kødet er magert, fastere end torskens, hvidt, velsmagende og rigt på selen.

Anvendelsesmulighederne er utallige og her i firmaet forhandler vi både kullerloins, kullerfileter, paneret kuller og fiskefrikadeller lavet på kullerfars. Tjek vores opskrifter med kuller og paneret kuller her: https://nordfra.com/opskrifter/kuller

Kulleren er kendetegnet ved en mørk linje på siden og en mørk plet over brystfinnen og en lille skægtråd. Den er en bundfisk, i familie med torsk og trives bedst på dybder fra ca. 10-200 m. Fra det dybe vand omkring Færøerne bliver den primært fanget med langliner. En kuller kan blive 20 år, op til 100 cm lang og veje op til 14 kg.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.