Saltfisk 1 kg

195,00 DKK

Vådsaltet torskefilet med en skindside. Enkelte ben kan forekomme. Tjek altid før brug!

Leveres i poser á 1 kg på frost. Udvandes godt inden brug.

Producent: Vaðhorn.

På lager

Beskrivelse

Saltfisk

Det at salte madvarer hører til de mest naturlige og ældste konserveringsmetoder. Salt øger holdbarheden væsentligt, men kræver også i dette tilfælde, at fisken udvandes godt inden brug.

Saltfisk anvendes blandt andet i retterne Bacalao og Brandade. Du finder vores opskrifter med saltfisk her.

 

Lidt om torsk

Torsken, der er kendetegnet ved overbid og en kraftig skægtråd på hagen, bliver fanget på dybt vand ved Færøerne, hovedsageligt med langliner. Den trives bedst på 40-133 m dybt vand med en temperatur er 2-10 grader celsius. Torsken kan blive 25 år, op til 200 cm lang og veje op til 96 kg.

Vores torskefilet er en 1. klasses vare, produceret af daggammel fisk. Sammen med filet af kuller er torskefilet en meget anvendt filet i den almindelige husholdning samt på restauranter og kan tilberedes på utallige måder.

Navnet “torsk” betyder “tørfisk” og har siden vikingetiden været et vigtigt produkt både som fersk, tørret og saltet klipfisk. Der er tale om et naturprodukt uden nogle former for tilsætning. Fileterne har derfor forskellige størrelser og form på samme måde som fisken har, når den svømmer frit i havet.

Når du modtager vores torskefileter, er de dybfrosne, rige på næringsstoffer og smag. Den er pakket i poser. Det, at de er enkeltfrosne, gør det nemt for dig at tage x antal op og bruge dem direkte fra frost, hvis du ikke har tid til at tø dem op. På denne måde har du altid nem, velsmagende og næringsrig mad i huset.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.